REGISTRATIE

Registratie opent op 10 Januari 2020 om 19u. Er zijn 100 beschikbare plaatsen waarbij het principe ‘eerst komt, eerst maalt’ geldt. Van zodra alle plaatsen ingevuld zijn, zal er geen wachtlijst worden aangelegd.

Inschrijvingskost is 42,19 EUR.

Annuleren is mogelijk tot 31 mei waarbij 50% van het inschrijvingsgeld wordt teruggestort. Je inschrijving doorgeven aan iemand anders is ook mogelijk tot 15 juni waarbij een administratieve kost van € 5,00 wordt aangerekend (op voorwaarde dat de financiële transacties tussen de deelnemers gebeurt, zonder tussenkomst van ons).

Registreren kan tot 15 juni. Inschrijven tijdens het wedstrijd weekend is niet mogelijk.

WAT JE KRIJGT VAN ONS

  • Startnummer
  • Controlepost met drank en snacks
  • Warme maaltijd tijdens de race
  • Post-race barbecue
  • Medische bijstand
  • Douchegelegenheid bij start/aankomst

START/ FINISH LOCATIE

Coordinatie en aankomst is in Wever (Attenrode-wever), Belgie.

PARKING

Je kan parkeren dicht bij de start/finish

SLAPEN

Er is een veld waar je je tentje kan opzetten

AGENDA

Vrijdag 21/08/2020
20.00: start rondje 1
21.00: start rondje 2

FOOD en DRINKS

Tussen elke ronde zijn er snacks en water beschikbaar. Elke deelnemer kan mee aanschuiven bij de barbecue na zijn DNF. Ook de winnaar mag mee aanschuiven.

PARCOURS

Wordt later bekend gemaakt. Is 5,959km lang.

TIJDSLIMIETEN

Je moet elk uur klaarstaan om te starten, anders krijg je een DNF.

AWARDS

Voor de finisher wordt er een trofee voorzien. Iedereen die meer dan 100 mijl/28 Rondes loopt krijgt een deelname/DNF medaille

CHECKPOINTS

Start en finish locatie van elke lus is ook het checkpoint.

DOUCHES

Aan de aankomst is er de mogelijkheid om te douchen.

UPDATE: omwille van de maatregelen rond COVID19 worden er momenteel geen douches voorzien. Dit kan terug veranderd worden dichter bij het event, afhankelijk van de geldende maatregelen op dat moment.

COURSE MARKINGS

Het parcours is volledig aangeduid met markeringen.

HAZEN

Het gebruik van een haas is niet toegestaan.

MEDICAL

Tijdens het volledige weekend is er een medisch team beschikbaar. In geval van blessures en ongevallen worden zij uitgestuurd om je te ondersteunen. Tijdens de race check-in ontvang je alle details en contactgegevens. Het kan gebeuren dat, omwille van de aard van het parcours en de weersomstandigheden, medische hulp je niet onmiddellijk kan bereiken, in dat geval kan het nodig zijn om de nooddiensten op 112 te bellen. In dat geval dien je ook steeds Race HQ te contacteren. Indien je nog in staat bent om te wandelen, prober dan om het dichtsbijzijnde checkpoint te bereiken, waar een checkpoint verantwoordelijke en medische hulp beschikbaar zullen zijn.

VERZEKERING

Legends Trails en alle vrijwilligers zijn volledig verzekerd gedurende de ganse looptijd van de Legends Trail.

Echter, als deelnemer moet je zelf zorgen voor de gepaste verzekering. Zeker in het geval van een lange of dure evacuatie op het parcours (vb. helikopter) kunnen de kosten hoog oplopen